Wie zijn wij?

 

Creatief

Samenwerken met de mensen van Focus Interieurprojecten betekent gemak. Om te beginnen heeft u alles onder één dak. Onze creatieve mensen komen niet alleen met fraaie ideeën, maar hebben ook oog voor de praktische kant van de zaak. Geen centimeter van uw ruimte blijft onbenut. Dat is nou maatwerk!

Moderne technieken in combinatie met ambacht

De bouw van uw unieke interieurelement gebeurt in ons eigen productiebedrijf met state of the art bewerkingscentrum. Veel dingen kun je immers beter door machines laten doen. Maar het is de ambachtelijkheid van onze vakmensen die garant staat voor de feilloze finishing touch.

 

Maatschappelijk verantwoord

In een organisatie waar wordt gewerkt met mensen en natuurlijke materialen is MVO een vanzelfsprekende zaak. In onze plezierige werkomgeving krijgen de mensen de ruimte om te groeien, ook leerlingen en stagiaires. Veiligheid is een belangrijk aspect. Niet voor niets is iedereen die in het productiebedrijf werkt VCA-gecertificeerd. En natuurlijk kiezen we voor ‘goede’ materialen (FSC® en PEFC). Dankzij plaatoptimalisatie blijft het afval tot een minimum beperkt.

 

Werken met FSC® gecertificeerd hout

Het FSC® systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze aardbol verantwoord worden beheerd. Daarom werkt Focus Interieurprojecten - waar mogelijk - met FSC® gecertificeerd hout. Zo dragen we bij aan de bescherming van onze bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Voor u een geruststellende gedachte.