Referenties

ClipL2R Interieurarchitecten heeft al jarenlang een goede band met Focus Interieurprojecten. Het door ons ontworpen meubilair voor diverse projecten wordt uitstekend uitgevoerd door dit bedrijf. Altijd volgens de gemaakte afspraken en binnen de tijdplanning. De betrokkenheid van Focus bij elk uit te voeren project blijkt uit het feit dat ze altijd mee willen denken. Dit geldt zowel voor tips over technische uitvoerbaarheid als voor slimme financiële ingrepen, terwijl daarbij het ontwerpbeeld in stand blijft!

Een fijne en bijzondere samenwerking!

Marijke van de Vorstenbosch, Interieurarchitecte ClipL2R

 

 

 

 

 

 


"Mijn eerste ervaring met Focus was bij de bouw van de Anne Frankschool, één van de scholen die onder het bestuur van SPO Utrecht vallen. Ik leerde Focus kennen als een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke, accurate mensen die weten waarover zij het hebben. Het motto ‘Zeg wat je doet, doe wat je zegt!’ is zeker op Focus van toepassing. Zij leveren prima maatwerk, goede kwaliteit en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Een bezoek aan de fabriek in Maarn maakt dat ik nog meer bewondering heb gekregen voor deze vakbekwame mensen die het plezier in onze schoolgebouwen alleen maar hebben vergroot."

"Na de Anne Frankschool volgden al snel de Luc Stevensschool, De Kaleidoskoop Afrikalaan en de Openbare Basisschool Overvecht, locatie De Watertoren. Allemaal scholen van SPO Utrecht."

"Inmiddels hebben ook andere Utrechtse schoolbesturen de weg naar Focus weten te vinden."

"Ik heb er alle vertrouwen in dat wij nog jaren aan elkaar verbonden zullen blijven!"

 

Rob van der WestenRob van der westen goed
Beleidsadviseur  huisvesting SPO Utrecht
logo spo utrecht

 

 


 

"De Baak - Landgoed de Horst in Driebergen werkt al jaren samen met Focus Interieurprojecten. Focus is een professionele, middelgrote interieurbouwer die staat voor kwaliteit en daar geen concessies in doet. Gerard en Marjan sturen een bevlogen enthousiast team aan van ervaren, ook ambachtelijke, interieur makers. Het bedrijf straalt eenvoud uit, korte lijnen, heeft nauwelijks overhead en is soms zelfs (te) bescheiden. Sterk door eenvoud! Topkwaliteit!"

"Ze maken prachtig werk en kunnen zowel unieke stukken als seriematig produceren, van inrichting van een luxe villa tot volledige inrichting van o.a. scholen en zorgcentra. Door de korte lijnen zijn de contacten prima en snel. Ook de after-service is goed geregeld met zelfs mogelijkheid tot het afsluiten van onderhoudscontracten op het meubelwerk waardoor de klant volledig ontzorgt wordt."

"Voor de Baak heeft Focus o.a. alle interieur voor de nieuwe hotelkamers in gebouwen Eb & Vloed geleverd. Focus is geen leverancier maar partner in ontwikkeling en business."

alex goedAlex van 't Hooft
Manager Facilities De Baak/Landgoed De Horst Driebergen

logo de Baak.1